Cookie-urile ne ajută să vă oferim servicii de calitate. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.

Clienți

Profesioniști din diverse domenii folosesc deja Calendis pentru organizarea programărilor:
Stomatologie
Sport și agrement
Veterinar și toaletaj
Înfrumusețare
Medicină
Psihologie
Este Calendis potrivit pentru tine?

Este, dacă ai un business în domeniile Înfrumusețare, Medicină, Sport și agrement, Veterinar și toaletaj, Stomatologie, Psihologie, Terapii complementare, Auto, Instalații, Juridic, Resurse umane, Asigurări, Modă și îmbrăcăminte, Organizare evenimente, Educație, Imobiliare, Reparații sau alte domenii în care e nevoie de programări.

Contactează-ne pentru a afla cum poate Calendis să contribuie la creșterea eficienței pentru businessul tău în mod particular.

Vezi ce părere au cei care folosesc deja Calendis pentru organizarea programărilor:

„Având un business complex, cu multe tipuri de servicii oferite clienților, Calendis e de foarte mare ajutor în a ține toate programările organizate. Știm în orice moment care este nivelul de ocupare al fiecărui specialist, putem să ne dăm seama cât de mare este cererea pentru anumite servicii sau altele, care sunt zilele sau perioadele din zi cele mai pline și multe altele.
Recomand Calendis celor care vor să urmărească performanța centralizată a afacerii lor, dar și celor ce vor să își organizeze mai bine activitatea de zi cu zi.”
Adina Crețu
Administrator Casa Orena
„Calendis este platforma pentru programări de care nu credeam că o sa am nevoie, dar care mă ajută acum cel mai mult. M-a ajutat sa devin mai organizat, să scap de haosul din agendă, să îmi îmbunătățesc relația cu clienții și să le ofer mai multă libertate angajaților mei. Acum ei își pot face singuri programările, clienții sunt mai disciplinați și afacerea mai productivă.”
Dragoș Negru
Administrator The BarberShop
„De când folosim Calendis, întreg procesul de programare al clienților și managementul relației cu ei a devenit mai simplu și mai eficient. Pe lângă faptul că îmi ușurează foarte mult munca de zi cu zi, pentru că înainte sunam fiecare client în parte ca să îi amintesc de programare și să îmi confirme, utilizarea platformei ne ajută să ne organizăm mai bine echipa și să alocăm mai mult timp altor responsabilități prioritare.”
Sabina Sălcudean
Recepționeră Lavanda Sky
„Ne declarăm foarte mulțumiți de Calendis, deși la început am fost sceptici - temerea de nou, nu eram obișnuiți să folosim aplicația, însă pe parcurs ne-am adaptat și am salvat mult timp, cea mai de preț resursă în ziua de azi, pe care așa putem să îl investim în rezolvarea altor sarcini. Pacienții sunt recunoscători că le amintim de programări, iar noi suntem mulțumiți că prin diverșii indicatori oferiți putem monitoriza și îmbunătăți calitatea serviciilor noastre. Mulțumim echipei Calendis, adevărați profesioniști care nu au ezitat niciodată să ne ofere consultanță 24 din 24, 7 din 7.”
Dr. Bogdan Moldoveanu
Cabinet Medical de Medicină Dentară Dr. Bogdan Moldoveanu
„Urmărim în mod constant evoluția numărului de utilizatori înscriși pe platformă, dar și numărul celor care o folosesc și -de ce nu- care sunt cele mai îndrăgite sporturi. Ne bucurăm să vedem că un număr din ce în ce mai mare de cetățeni se bucură de ce putem oferi la Baza Sportivă Gheorgheni, iar funcționalitățile oferite de Calendis ne ajută să gestionăm vizitele a mii de oameni dornici să facă mișcare.”
Marcel Pîrvu
Coordonator Baza Sportivă Gheorgheni
„Calendis ne ajută în optimizarea organizării activității atât în cazul relațiilor dintre angajați și pacienți dar și între angajați, în disciplinarea colegilor care fac programările. Situația programărilor este mult mai clară iar clienții sunt mult mai bine informați cu privire la programările zilnice. Rapoartele și posibilitatea vizionării programărilor pe telefon sunt de asemenea un plus.”
Ovidiu Drăgan
Co-fondator Un zâmbet cu Mira

Fă-ți cont și încearcă gratuit Calendis timp de o lună.

Ai întrebări?
contact@calendis.ro