Cookie-urile ne ajută să vă oferim servicii de calitate. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.

Termeni și condiții

Înainte de a naviga pe acest website și de a folosi serviciile platformei Calendis Business, prezentate în acest website, te rugăm să ne acorzi câteva minute pentru a citi cu atenție următoarele enunțuri care se aplică întregului conținut de pe acest website și tuturor serviciilor oferite de Calendis.

Definiţii: termeni folosiţi

Definiţii: termeni folosiţi

Aceste condiţii generale de utilizare sunt valabile pentru toate interacțiunile și relațiile dintre business.calendis.ro şi utilizatorii săi. Termenii „Site”, „Platformă”, „Website”, „Furnizor”, reprezintă site-ul business.calendis.ro şi administratorii săi. Termenul „Utilizator”, „Beneficiar” reprezintă toate persoanele fizice şi/sau juridice care accesează şi/sau folosesc site-ul business.calendis.ro. Termenul „Termeni şi condiţii” este folosit pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Acceptarea termenilor şi condiţiilor

Acceptarea termenilor şi condiţiilor

Serviciile Site-ului sunt oferite numai persoanelor care sunt de acord cu Termenii şi condiţiile expuse aici. Folosirea Site-ului presupune acceptarea în totalitate a Termenilor şi condiţiilor. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii şi condiţiile pentru utilizarea Site-ului pentru a le putea consulta în orice moment. În cazul în care nu este de acord cu condiţiile impuse, utilizatorul trebuie să înceteze folosirea Site-ului.

Ne preocupăm de confidențialitatea și de siguranța minorilor pe internet, motiv pentru care site-ul nostru se adresează exclusiv persoanelor care au împlinit cel puțin vârsta de 18 ani.
Nu colectăm cu bună știință datele personale ale minorilor.

Descrierea și scopul site-ului

Descrierea și scopul site-ului

business.calendis.ro este un site de prezentare și o platformă de gestionare a programărilor, accesibilă online, ce se adresează mai multor categorii de afaceri, activitatea principală fiind controlul pe care utilizatorii săi îl au asupra următoarelor elemente și funcționalități:

Calendar online - control și acces complet asupra programărilor angajaților, locațiilor și clienților.

Bază de date cu clienții - acces la istoric, preferințe, observații și atașamente pentru fiecare client.

Instrument de creare campanii prin e-mail - posibilitatea de a comunica clienților oferte, promoții etc.

Acces mobil și tabletă - Calendis Business este accesibil și de pe terminale mobile sau de pe tabletă.

Rapoarte detaliate - utilizatorii au posibiltatea de a exporta sau consulta rapoarte generate de Calendis Business cu diferiți indicatori de performanță, bazate pe informațiile ce se regăsesc în contul lor: grad de ocupare al angajaților, număr de clienți neprezentați, număr de programări pe locație etc.

Notificări prin e-mail și SMS - atât tu cât și clienții tăi sunteți notificați prin e-mail și SMS în legătură cu programările lor.

Protecția datelor cu caracter personal

Protecția datelor cu caracter personal

Site-ul asigură protecția datelor cu caracter personal prelucrate în calitate de operator sau în calitate de persoană împuternicită de operator, conform prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 și Politicii de confidențialitate postată pe Site, care face parte integrantă din prezentele Termeni și condiții.

Site-ul prelucrează datele cu caracter personal încărcate pe platformă de către utilizatori în interesul legitim al prestării în favoarea utilizatorilor a serviciilor oferite de platforma Calendis, conform opțiunii acestora exprimată prin crearea unui cont pe site. Pentru alte scopuri (campanii de marketing, s.a.), va fi solicitat consimțământul utilizatorilor, în cazurile și condițiile impuse de Regulament.

Site-ul nu își asumă răspunderea pentru datele cu caracter personal introduse în câmpuri greșite de către utilizatori, întemeindu-se pe prezumția că datele încărcate în câmpuri sunt cele corespunzătoare respectivelor câmpuri.

Utilizatorii Business își asumă, în calitate de operatori de date cu caracter personal, obligația de a asigura implementarea prevederilor Regulamentului General prinvind Protecția Datelor, pentru colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal, respectiv identificarea interesului legitim sau obținerea consimțământului pentru prelucrarea datelor cu caracter sensibil, răspunderea în acest sens revenindu-le în totalitate. Operatorul de date își asumă răspunderea pentru respectarea prevederilor Regulamentului General privind Protecția Datelor și în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal de către proprii angajați.

Dreptul de autor

Dreptul de autor

Informaţiile publicate pe business.calendis.ro , cu excepția datelor cu caracter personal, aparţin Site-ului. Aceste informaţii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metodă fără acordul scris al reprezentantului legal al S.C. Pearl Ventures S.R.L., care administrează Site-ul. Nerespectarea acestor condiţii se pedepseşte conform legii în vigoare, inclusiv prin plata de daune-interese.

Norme de utilizare

Norme de utilizare

Utilizatorul este singurul răspunzător de informaţiile pe care le postează şi de consecinţa postării sau publicării lor. Atunci când postezi informaţii, afirmi, susţii şi garantezi că deţii toate drepturile de autor pentru informaţiile postate. Postând informaţii pe Site, acorzi către acesta o licenţă (în sensul cesionării drepturilor patrimoniale de autor, potrivit legislaţiei aplicabile) neexclusivă, cu titlu gratuit, irevocabilă, nelimitată în timp şi teritorial prin care transmiţi către Site toate drepturile de autor asupra informaţiilor postate.

Utilizatorul se obligă să nu publice informaţii al căror conţinut contravine legilor statului român.

Încălcarea acestei obligații are ca efect blocarea accesului pe Site.

Calendis comunică cu clienţii săi folosind datele de contact (număr de telefon, adresă de email) pe care aceştia le-au introdus în sistem. Facturile sunt emise folosind aceste date (CUI, adresă, etc). Pentru a păstra o cât mai bună comunicare şi integritate a datelor, clienţii au obligaţia de a actualiza în sistem datele, atunci când acestea se schimbă.

Un cont poate fi suspendat pentru neplata facturilor. Dacă un client este restant timp de o lună, la emiterea celei de-a doua facturi contul va fi suspendat. Suspendarea contului nu afectează în nici un fel datele curente şi poate fi redeschis după achitarea facturilor restante.

Un cont poate fi închis la cererea unui client. Un cont va fi închis definitiv doar după plata integrală a restanţelor (dacă acestea există). în caz contrar, Calendis va continua să emită facturi lunare.

Calendis îşi rezervă dreptul să modifice pachetele de servicii oferite, precum şi preţurile lor. O notificare va fi trimisă clienţilor cu două săptămâni înainte de modificarea preturilor iar clienţii actuali vor putea folosi pachetul curent pentru vechiul preţ, pe o durată de 3 luni după modificarea preţului.

Calendis este oferit "as is", fără suport pentru modificări customizate sau servicii de editare. Dacă doriţi acest tip de servicii, vă invităm să ne contactaţi.

După expirarea perioadei de gratuitate pentru conturile noi create, este necesar să optaţi pentru una din cele trei variante de abonament pentru a putea folosi în continuare platforma.

Vor fi sterse automat conturile neactivate in 90 de zile.

Limitarea răspunderii

Limitarea răspunderii

În niciun caz Site-ul şi administratorul său nu vor fi pasibili pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale, punitive sau de consecinţă ce rezultă din:

i) erori, greşeli sau lipsa de acurateţe ale conţinutului;

ii) vătămare corporală sau a proprietăţii, de orice natură, rezultând prin accesul utilizatorului la site-ul şi serviciile noastre;

iii) nerespectarea de către Utilizatorii Business a prevederilor Regulamentului General privind Protecția Datelor, în ceea ce privește colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal postate pe site;

iv) orice pierdere sau daună, de orice fel, apărută ca rezultat al folosirii oricărui conţinut postat, transmis prin e-mail sau oricum altfel făcut disponibil prin Site.

De asemenea, business.calendis.ro conține legături externe către alte website-uri, ale partenerilor sau clienților. Prin accesarea acestor legături externe utilizatorul își asumă răspunderea de a respecta termenii și condițiile pe care le guvernează. Administratorul nu își asumă în niciun fel responsabilitatea față de conținutul sau serviciile acestor terți.

Clauză privind competenţa judecătorească

Clauză privind competenţa judecătorească

Pentru orice conflict părţile vor uza de toate posibilităţile de conciliere amiabilă, urmând îndeaproape reglementările în vigoare, iar în caz de agravare a conflictului şi neajungerea la o rezolvare pe această cale, părţile vor apela la instanţele judecătoreşti competente.

Încheierea acordului

Încheierea acordului

Site-ul îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment conţinutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a utilizatorului. Este responsabilitatea utilizatorului de a verifica periodic conţinutul acestor Termeni şi condiţii. De asemenea, Site-ul îşi rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale către orice utilizator, în cazul în care acesta a încălcat una dintre condiţiile menţionate mai sus. Administratorul își rezervă dreptul de a dispune unilateral încetarea furnizării serviciilor sale, în orice moment, cu o notificare prealabilă a utilizatorilor prin e-mail cu 30 de zile înainte.

Reguli și condiții de utilizare ale platformei de programări Calendis Business

Reguli și condiții de utilizare ale platformei de programări Calendis Business

Folosește platforma de programări business.calendis.ro pentru a-ți gestiona programările ținând cont de următoarele:

UN SINGUR CONT
Un utilizator poate crea un cont pentru o afacere pe business.calendis.ro. Acest cont permite adăugarea mai multor locaţii, servicii şi angajaţi. Afacerea poate face parte dintr-o singură categorie. În cazul în care nu găseşti categoria din care face parte afacerea ta contactează-ne. Poţi să îţi alegi domeniile din lista existentă sau să îţi defineşti propriile domenii, iar serviciile şi angajaţii îi adaugi în funcţie de preferinţe. Cel care înregistrează afacerea pe business.calendis.ro (fie pe cont propriu, fie cu ajutorul unuia dintre angajații Calendis) are drept de administrator şi va avea acces la toate calendarele. Fiecare angajat va avea un calendar personal pentru programări cu permisiuni pentru anumite secțiuni, atribuite de către administrator.

PREŢ
Pentru mai multe detalii despre planurile tarifare Calendis Business vizitează pagina noastră de prețuri. Detaliile legate de facturarea serviciilor Calendis Business vor fi comunicate de către responsabilii de vânzări prin viu grai și agreate printr-un acord scris de colaborare dintre Furnizor și Beneficiar.

SERVICII
Serviciile introduse în Calendis Business de către utilizator trebuie să respecte legile şi reglementările aplicabile din România.

CARACTERUL INFORMAŢIEI
Orice informaţie ilegală, imorală, ameninţătoare, abuzivă, defăimătoare nu va fi publicată pe business.calendis.ro.

FEEDBACK
Echipa Calendis oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a trimite sugestii, comentarii și întrebări. Orice informație trimisă prin intermediul formularelor de contact este folosită ținând cont de dreptul la confidențialitate și la imagine al utilizatorilor.

NOTĂ: Nerespectarea Termenilor şi condiţiilor se pedepseşte prin blocarea accesului pe business.calendis.ro.

Administrator Site

Administrator Site

S.C. Pearl Ventures S.R.L.

CIF 33650085 J12/2871/2014 Str. Moților 84, Cluj-Napoca, Cluj, România

În cazul în care ai nevoie de mai multe informaţii şi ele nu se regăsesc pe această pagină, contactează-ne la: legal@calendis.ro

Ai întrebări?
contact@calendis.ro