Cookie-urile ne ajută să vă oferim servicii de calitate. Utilizând serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.

Parteneri

Call Center pentru businessul tău

Medicalo Call Center

Administrarea zilnică a apelurilor poate îngreuna munca personalului de la recepția clinicii sau cabinetului medical și poate influența relația cu pacienții.

Pacienții care se prezintă la recepția clinicii sau a cabinetului medical și cei care vă contactează telefonic se pot simți neglijați de personalul de la recepție, care încearcă să gestioneze atât apelurile primite cât și situațiile legate de pacienți și buna desfășurare a programului de consultații.

Medicalo Call Center vă oferă servicii de comunicare cu pacienții dumneavoastră și vă ajută să gestionați în mod eficient apelurile, dar și să reduceți costurile companiei.

Servicii Medicalo:

Preluarea și efectuarea apelurilor

Efectuarea programărilor

Confirmarea telefonică a programărilor, reamintire

Contactarea pacienților

Explicarea instrucțiunilor de pregătire, înainte de consultație/investigație, preoperator/postoperator

Oferirea informațiilor conform unui protocol personalizat

Procesarea și efectuarea apelurilor urgente

Gestionarea e-mailului (programări și informații)Medicalo vă stă la dispoziție cu agenți call center care au rolul de recepționeri și pot oferi o gamă largă de servicii. Filozofia de bază a acestui concept este faptul că agentul este angajat în apelul respectiv ca și cum ar fi personalul dumneavoastră de la recepție/front desk, nu ca parte a unui serviciu terț.

Pentru mai multe informații accesați www.medicalo.ro.

Casa de marcat virtuală pentru businessul tău

Ebriza este serviciul de care are nevoie orice business din mediul HoReCa, Retail sau Servicii. Fie că ai un salon de înfrumusețare, un centru medical, un cabinet stomatologic, o clinică veterinară, un restaurant, un bar, o cafenea sau un business în domenii precum sport, auto și terapii complementare, Ebriza îți ușurează munca și te ajută să-ți monitorizezi eficient vânzările și stocurile.

Integrare cu platforma Calendis Business

Ebriza este partenerul Calendis Business care îți asigură un proces de vânzare rapid și unitar. Cu ajutorul Ebriza, poți să îți printezi bonurile fiscale aferente serviciilor/produselor din Calendis prin doar 3 click-uri. Simplu și rapid, așa cum te-am obișnuit.
Gestionează-ți afacerea prin Calendis și Ebriza și câștigă timp!

Acces de oriunde, oricând

Ebriza îți salvează și stochează toate datele în cloud, iar tu poți să le accesezi oricând și de oriunde dacă ai o conexiune la internet. Toate informațiile tale sunt ținute în siguranță, deoarece securitatea datelor este prioritatea principală.

Acces offline

Oricui i se poate întâmpla să aibă probleme de conexiune la internet. Cu Ebriza, acest lucru nu este o problemă. Software-ul Ebriza îți permite printarea bonurilor chiar și în regim offline, urmând ca toate datele să se sincronizeze în cloud atunci când o conexiune la internet va fi realizată.

Modalități multiple de plată

Sistemul îți permite înregistrarea încasărilor prin plată numerar, card sau portofel electronic, cu sau fără discount-uri stabilite de tine în procente sau lei, sau prin marcarea încasărilor drept protocol. Interfața este foarte ușor de utilizat, reducând astfel timpul de așteptare al clientului.

Totul într-un singur loc

Ebriza îți pune la dispoziție aparatura, serviciile de fiscalizare, instalarea și montajul cu ajutorul partenerilor localizați în fiecare reședință de județ. De asemenea, îți oferă servicii de mentenanță a echipamentelor și intermediază inclusiv achiziționarea consumabilelor specifice, în timp real, tot prin intermediul rețelei de parteneri. Nu mai trebuie să-ți bați capul cu căutările. Poți achiziționa aparatura inclusiv printr-un sistem de leasing oferit de un partener extern.

Suport

Ebriza oferă o suită de opțiuni pentru suport software, dar și o interfață de lucru ușor de folosit chiar de la început. Suportul este oferit atât telefonic, cât și prin instrumente aflate direct în aplicație: Info point, tutoriale video, secțiune Feedback și e-mail.
Suportul, mentenanța, configurarea și montajul sistemelor sau a rețelelor sunt, de asemenea, asigurate de către rețeaua de parteneri Ebriza.

Ai întrebări?
contact@calendis.ro